Offerte aanvragen

Na een intake- of oriënterend gesprek maak ik een offerte met een opdrachtbeschrijving en de gevraagde resultaten. Bij acceptatie en ondertekening van de offerte volgt het eigenlijke traject. Wordt de offerte niet geaccepteerd dan betaal je het intakegesprek niet. Je kunt dus zonder verplichtingen onderzoeken of je zaken wilt doen met mij.

Alle in de offerte genoemde bedragen zijn excl. 21% BTW, exclusief reiskosten en inclusief kantoor- en overige kosten.

Op alle overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden en het privacy statement van Het Derde Bedrijf van toepassing en ik hanteer in mijn begeleiding en coaching de ethische gedragscode van NOBCO.

Download hier:

Algemene voorwaarden          Privacystatement          NOBCO Internationale Code

Opdrachtgevers

Het Derde Bedrijf werkt(e) onder meer voor:

• Verhalenhuis Belvédère Rotterdam
• GroenLinks Academie Utrecht
• Maas Theater Dans Podium Rotterdam
• Stichting Gedeeld Verleden Gezamenlijke Toekomst Rotterdam
• WORM Rotterdam
• Instrumentaal Ensemble Intermezzo Gouda
• Brand Your Talents Rotterdam
• Galerie Sanaa Utrecht
• Productiehuis FLOW Rotterdam
• Voci Volante Kamerkoor Rotterdam
• Diverse particuliere opdrachtgevers (coaching)

Testimonials coaching en intervisie

Ies Schute, beeldend kunstenaar ‘s-Hertogenbosch: “Ik heb de workshop intervisie als zeer zinvol en leerzaam ervaren. Het was prettig om met anderen vaak persoonlijke dingen te delen en daarop een goede feedback te krijgen werkt verhelderend. De intervisiebegeleider had de touwtjes strak in handen zodat er niet eindeloos uitgeweid kon worden, wat heel verleidelijk is met soortgelijke ervaringen. Ze was duidelijk en de sfeer was zo dat ik me veilig voelde.”

Drs. Charlotte Huygens, adjunct-directeur Panorama Mesdag: “Het Derde Bedrijf heeft mij op een belangrijk moment in mijn loopbaan net dat steuntje in de rug geboden dat nodig was om met zelfvertrouwen en inspiratie nieuwe wegen in te slaan.”

Mr. Bettina Zevenbergen, juridisch adviseur Brandweer Amsterdam: “Het gesprek met de coach was zo anders dan gesprekken met mijn naasten; de coach adviseerde niet. Al met één gesprek zag ik weer perspectief en kon ik zien wat mijn volgende stap zou worden. Het effect was groots, het gaf direct weer lucht en motivatie.”

Mr. Jeanneke den Boer, zelfstandig consultant JDBC Utrecht: “Gaandeweg het coachinggesprek kreeg ik de antwoorden op mijn vragen helder voor ogen. Als heel prettig en opbouwend heb ik de coaching ervaren.”

Drs. Birgit Boelens, projectmanager Nieuwe Kerk/Hermitage Amsterdam: “De coachingsgesprekken hebben succesvol bijgedragen aan mijn inzicht in ontwikkelingsmogelijkheden en het bewust en planmatig inzetten van mijn competenties. Van de coachingsvorm was vooral het uitnodigende karakter en de basis van gelijkwaardigheid waarop de gesprekken verliepen verrassend plezierig.”

Drs. Karolien Bockma, communicatiemedewerker Gemeente Rotterdam: “De coaching heeft voor mij bijgedragen aan een groter zelfvertrouwen en inzichten gegeven waardoor ik met veel meer plezier in mijn werk sta. Al heel snel kwamen we tot de kern en met de praktische adviezen kon ik gelijk aan de slag.”